Vest o izlasku knjige i najava promocije romana Milice Nikolić – Bez granica

Milica-Nikolic-koriceU izdanju Presinga objavljen je prvi roman Milice Nikolić – Bez granica.

Roman sa dramskim zapletom se bavi ljubavlju zrelog muškarca i devojke. Možete li ga čitati bez osude?

Promocija romana Bez granica

Prvi roman mlade spisateljice Milice Nikolić

Veliko mi je zadovoljstvo dragi prijatelji i svi ljubitelji dobrih priča da Vas pozovem na promociju  moje prve knjige, romanaBez granica  i umetnički performans u četvrtak 9.jula od 20h u restoranu Hajat, u Leskovcu.

U predstavljanju ove turbuletne, ljubavne drame, na promociji pomoći mi kolege  glumačkog  i plesnog odseka iz Lekart centra čiji je osnivač naš poznati glumac Branislav Lečić.

Želja mi je da sa vama podelim jednu sliku tj. jedno viđenje ljubavi. Zovu je zabranjenom ali se pitam ko to. Ko može da poništi tu iskonsku emociju u čoveku i označi je zabranjenom. Vi možda? Mada iskreno ne verujem. Danas kada se o svemu toliko mnogo zna itoliko je toga dozvoljeno, da li uošte zabranjeno postoji? Da li je zabranjeno ikada postajalo sem u rečima dok su svi ti “zabranjeni“živeli  kako im je srce htelo bez obzira na glasine, prozivke, granice. Ne postoje granice dok ih mi sami ne odredimo. U vaše se ne mešam a vi moje pokušajte da shvatite.

Zovem se Milica Nikolić i rođena sam Leskovčanka. Tragač sam za slobodom kazivanja, mišljenja, pisanja i pronalazim je upravo u pisanoj reči ali i na sceni kroz glumu kojom se intezivno bavim poslednjih godinu dana. Suština mog umetničkog prikaza je gledanje stvarnosti u oči .

Biće mi čast da Vas ugostim!

Dobro došli!

Za više infomacija budite slobodni da me kontaktirate putem telefona 0628440107  ili mail adrese nikolic94_m@hotmail.com

Milica Nikolić

Knjiga se može naručiti putem narudžbenice po ceni od 550 din:

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message

  CAPTCHA ImageChange Image

  You must be logged in to post a comment Login