Milena Sekulić Odalović – Prokletstvo Hanterovih

U prodaji je serijal romana u četiri toma Milene Sekulić Odalović – Prokletstvo Hanterovih.

KNEGINJA NARIŠKINA – Prokletstvo Hanterovih I deo

Sedamdesetih godina XIX veka mlada ruska plemkinja Ekaterina Nariškina ostaje u drugom stanju, vanbračno. Uticajni i bogati otac šalje je u Englesku, daleko od glasina. U Penzansu, malom mestu u Kornvolu, upoznaje lorda Nikolasa i njih dvoje se, uprkos svojoj volji i uz veliko protivljenje lordove majke, nepovratno zaljubljuju jedno u drugo.

Nad njihovim životom uskoro se nadvija senka tamnog jastreba. Američki industrijalac Erik Hanter je navikao da dobije ono što poželi. Ekaterina Nariškina je jedini trofej koji mu još nedostaje.

IZ ZEMLJE KAMENA – Prokletstvo Hanterovih II deo

Mračna i misteriozna atmosfera u ljubavnom romanu „Iz zemlje kamena“ podseća na onu iz dela klasične engleske, francuske i ruske književnosti. Kroz citate iz „Ane Karenjine“ i „Gospođe Bovari“, na jedinstven način spajajući prošlost i sadašnjost, autorka ukazuje na univerzalne teme, pitanja morala, položaj žena u društvu i večni problem otuđenosti među ljudima.

Ljubavna priča junaka ovog romana smeštena je na škotsko ostrvo Skaj, veličanstveno po svojim prirodnim lepotama, bogatim okvirom za strast od koje će vam zastati dah. Ovaj viktorijanski ljubavni roman pisan je raskošnim stilom, pleni autentičnošću i zadivljujućim karakterom Lori Kinkejd, koji je u stanju da tamu Erika Hantera pretvori u zaslepljujući sjaj.

BEG IZ ZLATNOG KAVEZA – Prokletstvo Hanterovih III deo

Krajem XIX veka ruska plemkinja Ekaterina Nariškina pomera granice. Suočavajući se sa razornom izdajom svog supruga lorda Nikolasa Dankana, ona nastavlja borbu za svoju decu, nošena neverovatnom odlučnošću i prkosom.

Eriku Hanteru je tragedija oduzela voljenu ženu, a svako sećanje na tajanstvenu Ruskinju izaziva kod njega osećaj krivice i pojačava bol za Lori. Kneginja se strastveno bori za Amerikančevu ljubav i rizikuje sve da ga ponovo osvoji. Oboje se prepuštaju bujici života dok igraju igru punu napetosti, u kojoj pravila ne postoje, ali ishod može biti samo jedan. Taj uzbudljivi ples ostaviće ih nemoćnima pred snagom istinske ljubavi.

KUĆA NA OSTRVU SKAJ – Prokletstvo Hanterovih IV deo

Može li usputna avantura da preraste u ljubav što briše razliku u godinama, ogromnu razdaljinu i porodično neprijateljstvo? Elizabet i Sebastijan skoro da nemaju ništa zajedničko. Ona je na pragu četrdesete, pomalo umorna i zasićena monotonim životom, a on je svetski putnik, harizmatični muškarac od trideset tri godine, bez ikakve namere da se obaveže. Ipak, život je odlučio da ih spoji, u uzbudljivoj priči, koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Ovaj roman će vas podsetiti na ukuse života, mirise hrane što vraća u detinjstvo, odvešće vas u najlepše predele sveta i vratiće vam osmeh na lice. Istina nikad nije samo crna i bela, između postoji čitav jedan svet pitanja i obmana. Roman “Kuća na ostrvu Skaj”, misteriozan i nepredvidiv, čeka da osvoji vaše srce.

SVE KNJIGE SERIJALA SE MOGU NARUČITI PO CENI OD 800 DIN.

Cena za ceo serijal je 2.800 din.

NARUDŽBENICA:

    CAPTCHA ImageChange Image

    You must be logged in to post a comment Login