Nataša Mijatović – Ožiljci

korice-za-reklamu-226x300Roman Nataše Mijatović objavljujemo sa saznanjem da je pisan u jednom dahu kao intimna ispovest autorke. Knjiga je svedočanstvo o nestabilnom vremenu u kome se srpsko društvo nalazi i koje još traje, o neizvesnoj borbi i teško pobeđenoj opakoj bolesti, o kolopletu ljubavi, seksa, biznisa, kriminala i politike iz koga se kao jedini izlaz nudi samo skok u ambis.

Motiv naslovnog pitanja – Odakle ja u ovoj priči – vezan je za preispitivanje pitanja o smislu i besmislu svega što nas okružuje, nemoći pojedinca pred upornim i mračnim silama društva i prirode. To je uvek bio problem sa našim okruženjem – što ne znate kakva se nevolja sprema i što se iza brega uvek nešto zlokobno valja, preteći da vas pregazi.

Verujemo da će čitaoci prepoznati ovaj – najpre roman o ljubavi i strasti, smešten negde između mašte i stvarnosti – kao svoju priču, jer svi ponešto znamo o događajima koji nas okružuju. Nataša Mijatović nam ih uobličava u gotovu storiju. Odgovor na pitanje – da li je u Srbiji moguć i srećan kraj? – saznaćete ako pročitate ovu knjigu.

Knjiga se može naručiti po ceni od 400 din, popunjavanjem kontakt-forme:

  Ваше име (обавезно)

  Ваша е-пошта (обавезно)

  Предмет

  Ваша порука

  CAPTCHA ImageChange Image

  You must be logged in to post a comment Login