Inna Moore – Naša mala tajna

U prodaji je novi roman Ine Mur – Naša mala tajna.

Kad se Ivy Primrose vrati u svoj rodni grad i useli u kuću preko puta Donovana Granta, neće ni slutiti kako će njen brak od tog trena krenuti ka propasti. Sve mane njenog muža će isplivati na površinu. I ne, neće se dogoditi nikakva eksplozija strasti na prvi pogled jer Ivy i Donovan se poznaju odmalena, a njihovo prijateljstvo nisu umanjile ni godine razdvojenosti.
Ivy je pedijatrica koja sanja da konačno postane majka, ali njen suprug Cole, cenjeni kardiohirurg ne želi decu. I dok on karijeru stavlja na prvo mesto, tamo s druge strane ulice stanuje muškarac koji Ivy razume, teši i voli. Ne može da oppravi njen brak, ali ipak… postoji nešto što može učiniti za svoju prijateljicu.

Inna Moore autorka je modernih i istorijskih romansi te romantičnih komedija. Živi i radi u Zagrebu, udata je i ima dvoje dece. Završila je Filozofski fakultet, ali radi u informatičkom sektoru. Pisanjem i samoizdavaštvom bavi se par godina, a dosad je objavila četrnaest romana koji se prodaju na Amazonu, u knjižarama u Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji. Romane Zelenooka i Krivo vrijeme za ljubav objavila je izdavačka kuća Felix Liber, a roman Dodir zvijeri poslužio je kao podloga za online ljubavnu igricu. Uza sve to aktivno piše na platformi Wattpad, gdje čitatelji mogu sudjelovati u komentiranju prvog drafta priče. Redovno komunicira s pratiteljima na Facebooku i Instagramu. Voli gumene bombone, memove, samoću, kavu i naravno, hrpe knjiga.

Roman se može naručiti po ceni od 1000 din.

NARUDŽBENICA:

    CAPTCHA ImageChange Image

    You must be logged in to post a comment Login