Seks, ljubav i ostalo – Miloš Stojanović

milos-naslovna-220x300 (1)Miloš Stojanović (1959) prvu knjigu pesama objavio je osamdesetih godina XX veka. Ipak, pauza koju je napravio između dve zbirke nije uticala na kvalitet njegove poezije.

Seks, ljubav i ostalo (2013), donosi nam preko 250 strana moderne poezije neobuzdane strasti. Na momente brutalno sirova i uvek bez dlake na jeziku, vraća nadu da umeće starih majstora nije zaboravljeno. Sa druge strane, on i te kako ume da pokaže slojevita osećanja. Jedan američki pesnik je rekao: došli smo iz sporednih ulica / iz barova i  / zatvora. Upravo na tome insistira Stojanović – da postoje i drugi vidovi stvaranja i pisanja poezije i da način života uslovljava i način pisanja.

Ovu knjigu možete kupiti bez bojazni da ćete biti uskraćeni za svoj novac. To je prva knjiga iz Presingove edicije  Pod presom, koja će objavljivati socijalno-buntovno motivisanu poeziju i prozu.

Cena knjige je 400 din. Knjigu možete naručiti putem ovog sajta, direktno od autora. Potrebno je da pravilno popunite kontakt-formu. 

  Ваше име (обавезно)

  Ваша е-пошта (обавезно)

  Предмет

  Ваша порука

  CAPTCHA ImageChange Image

  You must be logged in to post a comment Login