Hajnalka Molnar – Između redova

U prodaji je roman Hajnalke Molnar Između redova.

Knjiga se bavi jednom od onih ’nelagodnih’ tema kakve su suživot sa narcisoidnom ličnošću i psihološki problemi koji odatle proističu.

U recenziji romana dr sc. Elvira Mlivić Petrović kaže: Na početku, narcisi su vrlo neodoljivi, daju sve od sebe da se prikažu u najboljem svjetlu, a izljeve ljubavi i pažnje naknadno će zamijeniti destruktivno ponašanje, ljubomora, omalovažavanje i kontrola. Umanjivanje tuđe vrijednosti, vrijeđanje i naglašavanje svake pogreške – najčešći je pristup kojim se služe narcisi da žrtvi pokažu da je bezvrijedna bez njega.

Komunicirajući s brojnim ženama koje su prošle ovaj proces i životna previranja, osjećam da je pravo vrijeme da se o ovoj temi još više govori, da se iznesu iskrene životne priče i tako prenese upravo ono što narcisi ne žele da se zna – prava istina o toksičnom životu s takvima.

Autorka je rođena 1957. godine u Zrenjaninu. Živi u Novom Sadu. Po obrazovanju je ekonomista. Pasionirana je čitateljka. Roman predstavlja njen omaž ljubavi prema knjizi.

KNJIGA SE MOŽE NARUČITI PO CENI OD 600 DIN.

NARUDŽBENICA:

    CAPTCHA ImageChange Image

    You must be logged in to post a comment Login