Ewa Dudek – Vasiljević – Zaviri…

U prodaji je zbirka poezije Ewe Dudek Vasiljević Zaviri… melanholično, osećajno dele za sve posvećenice i posvećenike dobre poezije

Ewina poezija sadrži neke od najdivnijih ljudskih emocija, koje su nam iz arbitrarnih razloga postale teže da iskazujemo u današnjici. Zaljubljenost i izlive nežnosti prožete pozitivnom energijom koja ispunjavaju naša bića, dok nas mnoštvo njenih stihova, lagano ušuškavaju u umilne emocije bez kojih ne možemo da preguramo naše dane.

Ujedno prikazuje i drugu stranu, koja vuče na setu, i koja daje mračniji kontrast, ali ona se poigrava sa raznim stanjima svesti i u sve to dodaje bogate male slike koje preuzimaju svoje inspiracije iz motiva beskrajnog predvorja ljudske mašte i legendi, i sa time one ostavljaju preko potrebni tračak nade u tamnom vilajetu kroz koji moramo da prođemo u našoj svakodnevnici.

U trenutačnom stanju sveta, gde preovladava cinizam i ispraznost, zaista je osvežavajuće da postoji mali plamičak nade u ovoj zbirci prepunoj egzaltiranih reči koje će doneti svakom čitatelju prepotrebni sklad i mir.

Upoznajte se sa stihovima Ewe Dudek – Vasiljević I budite dobroga srca i uma.

Kristian Hajder

Više o knjizi na mejl: ewabeograd@gmail.com

You must be logged in to post a comment Login