Draga – Tokovi snova

U prodaji je roman beogradske spisateljice koja je za debitantski roman Tokovi snova odabrala pseudonim Draga. U pitanju je pitka ljubavna priča u kojoj akteri dugo čekaju jedno na drugo, često bežeći od ljubavi upravo onda kada treba biti hrabar. Neka čitaoci sami procene da li se čekanje isplati.

Po rečima same spisateljice: “Ovo je priča o tragovima koje sledimo, koje ne shvatamo, a volimo. Kažu da sve postoji sa nekim razlogom, te verujem da isto važi i za snove. Ovo je plovidba kroz tokove podsvesti, jedina na kojoj se mogu sresti empirijsko i duhovno biće. Priča se isplela od strepnji i čežnje čije se značenje u svetu materijalizma gubi.”

A po rečima  Jaroslava Kiša, “Traganjem za iskrenom, harmoničnom i bezuslovnom ljubavlju, ponekad smo spremni na razna iskušenja i dugogodišnja čekanja. Dovoljan je samo jedan osmeh, pogled ili reč osobe u koju smo zaljubljeni pa da oživimo leptire u stomaku. Snovi postaju toliko jaki da na trenutke prestajemo da ih razlikujemo od stvarnosti. Autorka nam upravo to želi reći u svom prvencu TOKOVI SNOVA. Knjigu treba zaista pročitati do kraja da bi dodirnuli srž i pronikli u svet snova i spoznaje prave ljubavi. Te 2017-te godine SAD su uvele sankcije Republici Srpskoj, Teheranski neboder Plasco se srušio zbog požara, Britanski pisac Kazuo Ishiguro dobitnik je Nobelove nagrade za književnost a Dragica Majstorović – Draga je objavila je svoju prvu knjigu TOKOVI SNOVA.”

 

Roman se može naručiti po ceni od 450 din.

NARUDŽBENICA:

    CAPTCHA ImageChange Image

    You must be logged in to post a comment Login