Nora North – Neonski anđeo

U prodaji je ljubavni roman Nore North – Neonski anđeo.

Hju Vilson je divlja i slobodoumna devojka, koja uzima od života samo ono što želi. Na romantiku gleda kao na naučni eksperiment, o braku ne razmišlja, a ljubav oseća i pokazuje samo prema najbližima i prema svom motoru. Kao i sve žene, i ona potajno uzdiše za nekim, naizgled nedostižnim. U njenom slučaju to je poznati mladi biznismen, njen sugrađanin, Kris Džonson. Hju sa njim želi samo seks, da nahrani svoju strast, precrta ga na svojoj listi želja i ode dalje. Zapošljava se u njegovom novom klubu, ne bi li što lakše prišla svom plenu i obavila misiju.

Kris je miljenik žena, jer predstavlja idealnu priliku za brak. Zgodan je, uspešan i slobodan. Međutim, tu postoji jedan problem – on u brak više ne veruje. Seks bez obaveza za njega je idealna opcija, sve dok ne zaposli Hju.

Na kakvoj će se prekretnici naći Hju i Kris, kada se njihovi svetovi sudare? U kojoj meri preživljene traume oblikuju našu ličnost? Šta sve srce prašta? Koliki je značaj iskrenog prijateljstva? Šta to najbolje kroti ljudsku prirodu?

Na ova i mnoga druga pitanja dobićete odgovore, ukoliko zakoračite u Neonskog anđela.

Klub je otvoren. Dobro došli.

ROMAN SE MOŽE KUPITI PO CENI OD 900 DIN.

NARUDŽBENICA:

    You must be logged in to post a comment Login