Nemanja Košević – Prvi album benda The Gutljaj

Iz štampe je izašla knjiga Nemanje Koševića Prvi album benda The Gutljaj.

Predstavljamo rokenrol roman – audio album u prozi, sa originalnim muzičkim podlogama iz ex-ju ali i svetskog mejnstrima.
Pisane u prvom licu, priče sa Prvog albuma benda The Gutljaj, pokušavaju da ožive emocije makar i kroz njihovu refleksiju.
Osećaji se teže arhiviraju, a ova zbirka priča pokušava da iz pomenute arhive izvuče ono najbolje što je pohranjeno u nju tokom odrastanja u nekoliko država.
Zaljubljivanja i odljubljivanja, sanjarenja u mladosti i doživljaji koji će često izvući osmeh čitaocu. Sedam priča i jedan esej govore o svemu onome kroz šta smo skoro svi prošli u našoj mladosti, a o njoj jedino i vredi pričati.
Knjiga za čitanje u dahu.
A strana

 1. Alternativa (Intro)
 2. Miks
 3. I’m broken (Pantera cover)
 4. Femme du jour

B strana

 1. Potraga
 2. Priča o Cigli
 3. Memoari jednog tranvestita
 4. Jesam ti pričao film? (Outro)

Autobiografski podaci: Rođen sam u Zadru, 28.10.1978. godine. Početkom rata sam izbegao u Benkovac, a potom u Sombor. U Somboru sam 1997. završio gimnaziju i iste godine upisao građevinski fakultet u Novom Sadu. Nakon završenih studija zaposlio se u struci i danas sam uspešan građevinski inženjer. Otac sam dvoje dece, oženjen i živim u Temerinu. U toku izbegličke epizode u Benkovcu, sa 16 godina sam bio osnivač i basista/vokal punk rock benda „The gutljaj“. Bend je dobio ime po romanu Bulata Okudžave „Gutljaj slobode“. U Somboru sam nastavio da se amaterski bavim muzikom i bio sam član HC benda „Zloupotreba službenog položaja“. Tokom studija u Novom sadu sam se vratio ljubavi prema pisanju poezije i proze. Takođe, bio sa član benda „Gospodari miševa“. Pored pisanja, muziciranja veoma aktivno se bavim i slikarstvom.

Knjiga se može naručiti po ceni od 700 dinara.

NARUDŽBENICA:

  CAPTCHA ImageChange Image

  You must be logged in to post a comment Login