Milan Radonjić – Oliver kao brat za brata

U prodaji je knjiga Milana Radonjića – Oliver kao brat za brata.

Milan Radonjić, pisac i novinar, sproveo je višemesečno istraživanje o vremenu i okolnostima koje su prethodile ubistvu jednog od najpoznatijih političara sa Kosova i Metohije, Olivera Ivanovića.

Oliver Ivanović bio je državni sekretar u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju (2008-2012). U januaru 2014. je uhapšen na osnovu iskonstruisane optužnice Euleksa i kosovskih vlasti i osuđen na devet godina zatvora zbog navodnih ratnih zločina. Optužnica je zatim ukinuta i proces suđenja je započet iznova. Iz zatvora je pušten 2017. godine, da bi bio ubijen ispred sedišta svoje stranke 16. januara 2017. u Kosovskoj Mitrovici.

Ko je ubio Olivera Ivanovića, ko su naručioci a ko izvršitelji ubistva, kome je i zbog čega smetao Oliver Ivanović, gde je nestao snimak ubistva sa kamere – pitanja su koja su do ostajala bez odgovora. Milan Radonjić, koji u periodu nakon ubistva boravi na Kosovu i Metohiji, ispisuje svedočanstvo o ovom mračnom događaju iz novije srpske istorije. Izlazak ove knjige iz štampe znači da smo barem za jedan korak bliži odgovorima.

Knjiga se može naručiti po ceni od 600 din.

NARUDŽBENICA:

    CAPTCHA ImageChange Image

    You must be logged in to post a comment Login