Dado Staks – SOS protiv Faruka!

Drugi deo romana Ognjena godina anarhiste Gabrijela koji je napravio pometnju u Sarajevu!

Gabrijel je nekrunisani gospodar Sarajeva. Faruk hoće da ga hapsi. Za šta smo, policiju ili anarhiju? 
Dvije godine nakon iznenadnog pojavljivanja u Bosni, te godinu dana poslije predstavljanja lika i djela zagrebačkoj publici, Dado Staks i njegova trilerska trilogija o sarajevskom neoanarhisti Gabrijelu konačno stižu, putem sad već legendarnog Presinga, i pred zahtjevnu ali i prefinjenu čitalačku publiku u Srbiji!
S velikim zadovoljstvom predstavljamo Vam G2, odnosno drugi dio romana Ognjena godina anarhiste Gabrijela, sa podnaslovom “SOS protiv Faruka!”
Ko je Gabrijel? On je Robin Hud iz bliske budućnosti, Džems Bond s druge strane ogledala, “kombinacija Breda Pita, Če Gevare i Mister Muskola”.
Gabrijel je anarhista mračne internacionalne prošlosti, koji sa svojom vjernom četveročlanom grupom kodnog naziva SOS (“Savjesni omladinci Sarajeva”) započinje sa hakerskim napadima na bastione korporacijskog globalizma u Sarajevu, komercijalne banke i još uvijek državni telekom.
Na putu da postane neprikosnoveni vladar glavnog grada BiH stoji mu Faruk, policijski inspektor za koga se otimaju i FBI i CIA, korpulentni i beskompromisni zaštitnik zakona čija nepotkupljivost i inteligencija poprimaju skoro superherojsku dimenziju… 
Gabrijel je nekrunisani gospodar Sarajeva. Faruk hoće da ga hapsi. Za šta smo, policiju ili anarhiju?
ROMAN SE MOŽE NARUČITI PO PROMOTIVNOJ CENI OD 500 DIN.
NARUDŽBENICA:

    CAPTCHA ImageChange Image

    You must be logged in to post a comment Login